Acht miljard stappen

Op weg naar de eenheid van de mensheid

Vandaag de dag leven er meer dan 7,5 miljard mensen op aarde. Over een paar jaar zullen het er 8 miljard zijn. De mondiale problemen van de toekomst kunnen het best worden aangepakt door een politiek verenigde mensheid. Er zijn geen andere oplossingen in zicht. Emigratie naar andere planeten is nog niet mogelijk. Dit is de symbolische achtergrond van de actie. De problemen moeten worden aangepakt en tegelijkertijd moet worden gewezen op de beste voorwaarden voor de oplossing van de problemen: De eenheid van de mensheid. Het doel is een wereld van de grootst mogelijke rechtvaardigheid, waarin oorlogen tot het verleden behoren.

 

Op een andere website hebben we de absolute noodzaak van een politiek verenigde mensheid in een democratische wereldunie op een andere website uitgelegd (klik foto). Acht miljard stappen is een wereldwijde demonstratie op lange termijn, verspreid over het internet op initiatief van de mondialisten. Iedereen die een deel van de weg wil gaan kan meedoen. Dit kunnen vredesmarsen, religieuze pelgrims, gewone wandelaars of wandelaars zijn. Natuurlijk zijn ook mensen die niet kunnen lopen welkom, bijvoorbeeld gehandicapten of kleine kinderen. De paden van rolstoelen en kinderwagens tellen dubbel.

 

De tijd, de organisatie en het verloop van het traject worden door iedereen voor zichzelf of met zijn groep bepaald. De verantwoordelijkheid voor het eigen handelen en de public relations daarvoor ligt autonoom bij elke individuele deelnemer of elke deelnemende organisatie. Een combinatie met soortgelijke evenementen zoals de Dag van de Aarde op 22 april, de Internationale Dag van de Vrede op 21 september of de Dag van de Mensenrechten op 10 december is wenselijk.

Deze website biedt informatie in verschillende talen. In de bijgevoegde blog worden uitnodigingen, data en verslagen over individuele acties in de oorspronkelijke taal gepubliceerd. Een teller geeft de huidige status van de genomen stappen aan. Met een gemiddelde staplengte van 50 cm is 1 km 2000 stappen. Als twee mensen samen gaan lopen, is dat 4000 stappen per kilometer. Vermeld in de rapporten het aantal kilometers en het aantal deelnemers. Wij verheugen ons op uw actie en wensen u allen, die aanwezig zijn, goed weer en veel plezier.

>>>  naar de  B L O G